дерматолог-венеролог

Вход за пациенти

Радиочестотен лифтинг за тяло

Технологията на системата INMODE – Forma Plus

Forma Plus – радиочестотен лифтинг за тяло, действащ чрез неинвазивно и неаблативно повлияване на кожата, подобрява текстурата, стяга и лифтира.

Използва радиочестотна технология (RF) за оптимално повлияване и свиване на слоевете на кожата. С тази технология постигате стегната и гладка кожа на тялото, подобрява еластичността на кожата в дългосрочен план.

Зоните, които могат да се третират:

• корем 
• бедра (вътрешна и външна част) 
• колена 
• гръб
• други области, които могат да се нуждаят от свиване и изглаждане на текстурата на кожата вследствие на набръчкване.

радиочестотен лифтинг за тяло

Процедурата е безопаснa за всички типове кожа и тонове.

Forma Plus е конфигурация за неинвазивно подкожно затопляне и ремоделиране. RF произвежда ток между електродите като осигурява комфортна топлинна обработка. Разработени на базата на клиничния успех на A.C.E. технлогоия - (Прецизност, Контрол, Резултат). Използва радиочестотна енергия, която минава от повърхностните към дълбоките слоеве на кожата, като не пропуска нито една част от дермалните пластове. Това гарантира максимални и постоянни резултати.

Процедурата е безболезнена, a периодът за възстановяване e минимален.
По време на самата процедура при повечето пациенти се усеща затопляне на третираното място. А след нея - леко зачервяване в третираната област, което отшумява в рамките на няколко часа.

Препоръки:

Процедурата може да бъде извършвана само от лекар, който преди това се е запознал с медицинското и физическото състояние на пациента.

радиочестотен лифтинг за тяло

Честота:

Препоръчително е седмичните сесии да се провеждат в продължение на 6 до 8 седмици. Една процедура седмично. С течение на времето пациентите обикновено забелязват намаляване на несъвършенствата на кожата им, водещи до по-плавно оформяне на тялото. Пациентите, при които отпуснатoстта на кожата е по-лека, могат да разредат сесиите с повече седмици между сесия.

Най-добрите резултати са налични след серия от процедури, тъй като една изолирана няма да бъде достатъчна за достигане на желания резултат, а именно един по-здрав и стегнат вид на кожата.

Forma Plus може да се използва в комбинация с повечето лазерни процедури за тяло.

За повече информация потърсете контакт с д-р Каляшева.