дерматолог-венеролог

Вход за пациенти

Неоперативно оформяне на тялото и премахване на целулит

Inmode Aesthetic solutions – Body&MiniFX

Body&MiniFX са насочени към проблемните мастни тъкани на тялото за идеално оформяне, намаляване на обиколката и премахване на целулита. Радиочестота осигурява прецизно затопляне на кожата, а чрез масажни движения с апликатора се прилага вакуум, който дава възможност за максимално достигане в дълбочина на третираната зона.

премахване на целулит

BodyFX е първата и единствена технология, която използва напреднала и фокусирана радиочестотна енергия, за да таргетира мастни депа и трайно унищожаване на мастните клетки в тях. В същото време стяга кожата, оформя контура и стимулира производството на колаген.

BodyFX е перфектното решение за премахване на паласки и мазнини в една от най-проблемнте области – корем, паласки, бедра, колене, ръце, гръб и седалище. Повлиява целулитa и подобрява локалното кръвообращение и подобрява състоянието на Вашата кожа и контур.

BodyFX използва комбинация от радиочестотна енергия, нагряване в дълбочина на тъканите и засмукване на кожата с определено налягане. Радиочестотната енергия пренася топлина до кожата и подкожните мазнини, причинявайки нагряване на тъканите. Вакуумът и контролираната енергия на импулсите работят синхронно, за да достигнат до желаното ниво на оформяне на тялото.

оформяне на тялото

Процедурата е напълно безопасна!

Ползи:

• Алтернативен метод за липосукция
• Изключване на температурата при прегряване, което осигурява безопасност за пациента
• Клинични проучвания показват изглаждане на целулита при всички пациенти
• Насочена радиочестотна енергия, която позволява прецизно таргетиране на проблемните области
• Минимален дискомфорт и време за възстановяване
Топлината, която се усеща, е еквивалентна на чувството от дълбок масаж. Терапията няма възстановителен период.

Честота:

Препоръчват се 6 до 8 процедури, които се изпълняват всяка седмица. Резултати се наблюдават при първите няколко сесии.

Методът е безболезнен, a периодът за възстановяване e минимален.
По време на самата процедура при повечето пациенти ще се усеща затопляне на третираното място. А след нея леко зачервяване, което отшумява в рамките на няколко часа.

Процедурата може да бъде извършвана само от лекар, който преди това се е запознал с медицинското и физическото състояние на пациента.

Най-добрите резултати са налични след серия от процедури, тъй като една изолирана няма да бъде достатъчна за достигане на желания резултат, а именно един по-здрав и стегнат вид.

За повече информация потърсете контакт с д-р Каляшева.