дерматолог-венеролог

Вход за пациенти

Освежаваща и детоксикираща терапия за лице - CITYLIFE

Освежаващата и детоксикираща терапия CITYLIFE е козметична процедура, предназначена за всеки, живеещ в градски условия. Посредством няколко етапа на обработване на лицето, процедурата CITYLIFE се бори с вредите, нанесени от градската среда - поява на петна по кожата, изсушаване и загуба на блясък, поява на бръчки в следствие на дехидратация. По време на процедурата не само, че лицето възвръща своята красота, но нашият специалист "Медицинска козметика" се грижи за пълната ви релаксация с отпускащ масаж на лицето, шията и раменете.

Защо да изберем процедурата CITYLIFE?

Това е не агресивна козметична процедура от няколко етапа, която е подходяща за всеки тип кожа, включително и за бременни. Серумите, с които кожата се обработва, са създадени от изцяло природни съставки. Освен че резултатът е красива и сияйна кожа, без натрупаните последствия от градската среда, масажите по време на процедурата релаксират кожата и процедурата се превръща в истинско удоволствие.

Какви са етапите на процедурата и какви съставки съдържа?

Процедурата минава в няколко етапа, през които лицето, шият и раменете се обработват със разнообразни продукти и масажи.:

  • Лицето се обработва със спрей с аромат на морска лавандула
  • Гримът от лицето се отстранява и се нанася ексфолиращ крем
  • Кожата се почиства и детоксикира
  • Нанася се затопляща маска за дълбоко почистване на порите
  • Подбира се подходящ за кожата серум, с който се извършва релаксиращ масаж
  • Посредством масаж се нанася хидратираща маска
  • Терапията завършва с нанасянето на крем сорбе

Какъв е броят на процедурите?

Резултатът е видим веднага, още след първата процедура. Подходящо е да се извършва и като пакет от 4 процедури, веднъж седмично.

За повече информация потърсете контакт с д-р Каляшева.