дерматолог-венеролог

Вход за пациенти

Запомнете 6 правила

Запомнете 6 правила, които трябва да следвате, за да бъдете доволни от всяка естетична манипулация

1. Обсъдете многократно с Вашия оператор каква представа има той за Вашите устни, скули, визия като цяло и какво желаете Вие. Носете снимки от младежките си години, носете примерни снимки на това което бихте желали да се получи като краен резултат.

2. В никакъв случай не настоявайте за обеми, по-скоро говорете за подмладяване.

3. За да изберете Вашия лекар, се уверете в неговата квалификация и резултатите, постигнати върху пациентите и не на последно място продуктите, които използва. Не се притеснявайте, че една среща и консултация няма да бъдат достатъчни за да се убедите в крайния естетически резултат на манипулацията. Повярвайте ми, добрия дерматолог ще Ви отдели колкото са необходими консултации, за да се чувствате сигурни в неговите ръце!

4. Запознайте се с информираното съгласие и обсъдете с Вашия лекар евентуалните странични ефекти, които макар и много рядко, могат да настъпят.

5. Запомнете, че добрия лекар е този, който Ви отдели достатъчно време за: консултация; подробно разясняване на най-добрия за Вас начин за подмладяване; подробно запознаване с предишни Ваши манипулации и удовлетворенността и не-удовлетворенността Ви от тях; задължително Ви разпита подробно за евентуални заболявания (най-вече автоимунни и алергични).

6. Обема не означава красота! Най-добрият оператор е този, чиято намеса никой не би разбрал, дори и най-близките Ви!

С уважение: П. Каляшева