дерматолог-венеролог

Вход за пациенти

Радиочестотен лифтинг за лице

Технологията на системата INMODE – Forma

Радиочестотен лифтинг за лице, действащ чрез неинвазивно и неаблативно повлияване на кожата, като стимулира производството на колаген, подобрява текстурата на кожата, стяга и лифтира.

Използва радиочестотна технология (RF) за оптимално повлияване, стягане и подмладяване на слоевете на кожата. С тази технлогия постигате по-млада, стегната и гладка кожа на лицето. Стимулира се образуването на колаген и подобрява еластичността на кожата в дългосрочен план.

радиочестотен лифтинг за лице

Зоните, които могат да се третират:
• челото
• пачи крак
• назолабиални гънки
• бузи
• шия

Процедурата е безопаснa за всички типове кожа и тонове.

Конфигурация за неинвазивно подкожно затопляне и ремоделиране. RF произвежда ток между електродите като осигурява комфортна топлинна обработка. Разработени на базата на клиничния успех на A.C.E. технологоия - (Прецизност, Контрол, Резултат). Използва радиочестотна енергия, която минава от повърхностните към дълбоките слоеве на кожата, като не пропуска нито една част от дермалните пластове. Това гарантира максимални и постоянни резултати.

Процедурата е безболезнена, a периодът за възстановяване e минимален.
По време на самата процедура при повечето пациенти ще се усеща затопляне на третираното място. А след нея - леко зачервяване в третираната област, което отшумява в рамките на няколко часа.

Препоръки:Радиочестотен лифтинг за лице

Процедурата може да бъде извършвана само от лекар, който преди това се е запознал с медицинското и физическото състояние на пациента.

Честота:

Препоръчително е седмичните сесии да се провеждат в продължение на 6 до 8 седмици. Една процедура седмично. С течение на времето пациентите обикновено забелязват намаляване на несъвършенствата на кожата им, водещи до по-плавно оформяне и контуриране на лицето.

Най-добрите резултати са видими след серия от процедури, тъй като само една изолирана няма да бъде достатъчна за достигане на желания резултат, а именно един по-здрав и стегнат вид на кожата.

Тази процедура може да се извършва в комбинация с повечето лазерни процедури за лице.

За повече информация потърсете контакт с д-р Каляшева.