дерматолог-венеролог

Вход за пациенти

Д-р Каляшева и дентална клиника Impression Dent – заедно в името на красотата!

Д-р Каляшева и дентална клиника Impression Dent  – заедно в името на красотата!
Д-р Каляшева започва партньорство с една от най-доказаните дентални клиники у нас - Impression Dent. Водени от желанието за удовлетворяване естетичните нуждите на пациентите, предоставяне на висококачествени услуги и оправдаване на доверието, избрахме да продължим нашата мисия съвместно с партньорите ни от дентална клиника Impression Dent.
„Естетичните манипулации се извършват основно върху зоната на лицето. Не е тайна, че красивите устни са най-желаният резултат от естетичните процедури. За да бъде той още по- впечатляващ, много пациенти желаят да им препоръчам специалист, който да се погрижи за усмивката им. За мен като естет и преди всичко лекар е важно да поверя пациентите си на специалисти, които по най добрия начин ще завършат започнатото от мен. Поради тази причина се радвам, че вече ще имам отговор на въпроса „към кой стоматолог ще ме насочите?“ – дентална клиника Impression Dent.” Impression Dent предоставя услуги в сферата на естетичната стоматология и ортодонтията, които се развиват спрямо най-добрите и съвременни решения и стандарти за постигането на „холивудска усмивка“, постигната с минимално инвазивни методи.
Основателят на Impression Dent – д-р Бялев, е един от доказаните специалисти в денталната естетика в България. Съвместно с д-р Бялева, те залагат на висококачествените медицински материали от най-ново поколение, персонално отношение към всеки пациент, като следват последните тенденции в областта на денталната медицина.
Всички пациенти на д-р Каляшева могат да се възползват от специални условия при
извършване на процедури в дентална клиника Impression Dent.
към всички новини